زندگی نامه
متولد 1339 در روستای «حسینآباد پشت بسطام» از توابع شاهرود و در خانوادهای مذهبی، کشاورز و دامدار. قبل از آغاز تحصیلات کلاسیک در 5 سالگی به مکتبخانه رفتم و قرآن را فرا گرفتم و با خواندن آشنا شدم. تحصیلات ابتدایی را تا پنجم در روستا با موفقیت و شاگرد اولی در کلاسها گذراندم. از کودکی علاقه وافری به روحانیت و مباحث دینی داشتم. دوره تحصیلی راهنمایی را در «علیآباد کتول» گذراندم و هر ساله در رده دانشآموزان ممتاز مدرسه قرار داشتم.
در جلسات مذهبی شرکت مینمودم با اندیشههای حضرت امام، جزوه ولایت فقیه و آثار دکتر شریعتی آشنا شدم. در این زمان به مطالعه کتاب به ویژه کتابهای مذهبی پرداختم. جهت ادامه تحصیل به شهر شاهرود عزیمت نمودم و در رشته ریاضی فیزیک در دبیرستان ادامه تحصیل دادم. در کنار دروس دبیرستان، فعالیت مذهبی با جمعهای دانشآموزی را آغاز کردم و با اندیشههای انقلابی و آشنا، همراه گردیدم. به کمک دوستان روزنامههای دیواری با رویکرد مذهبی انقلابی تنظیم میکردیم و در سالهای 56 و 57 در پخش اعلامیه و شبنامه شرکت میکردم و با جریانهای هوادار انقلاب همراهی و همگامی داشتم.
در سال 57 در کنکور علوم انسانی شرکت نمودم و در رشته «علوم سیاسی» دانشگاه تهران قبول شدم. ولی در عمل تا پیروزی انقلاب درسها تعطیل گردید، بلافاصله پس از پیروزی انقلاب با آغاز به کار دانشگاهها به دانشگاه وارد شدم و در جمعهای مذهبی، همگام با انقلاب اسلامی علیه جریانهای نفاق، چپ و لیبرال قرار گرفتم. در ایام انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه در آموزش و پرورش «بسطام» به عنوان معلم دوره راهنمایی به تدریس در روستا پرداختم. (به مدت دو سال)
در سال 1361 به قم عزیمت کردم و دروس علوم اسلامی را به صورت آزاد آغاز کردم. پس از بازگشایی دانشگاه با مشورت حضرت «آیت الله راستی» همزمان دانشگاه و حوزه را ادامه دادم و در سال 1363 به حوزه درس مرحوم «سید منیر الدین حسینی شیرازی» پیوستم. دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرات آیات: «راستی کاشانى»، «جوادی آملى»، «فاضل لنکرانی» و «میرزا جواد آقای تبریزی» به مدت 12 سال گذراندم و در سال 1383 در جهت تحقق فرمایش مقام معظم رهبری؛ مبنی بر لزوم ایجاد نهضت نرمافزاری، در مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی اقدام به تأسیس دفتر جنبش نرمافزاری نمودم و مدیریت آن را برعهده گرفتم که به نوبه خود در ایجاد فضای باز فکری و گسترش آزاداندیشی و روحیه نقد و نظریهپردازی تأثیر قابل ذکری گذاشته است.